View Full Version : JBL PartyBox īn Moldova: Merită Investiția?
ikrias
08-27-2024, 12:20 PM
Salutare! Sunt interesat să achiziționez un JBL PartyBox pentru evenimente și petreceri și aș dori să știu ce experiențe ați avut voi cu acest produs īn Moldova. Cum se comportă īn condiții de utilizare intensă? Ați īntāmpinat probleme sau aveți recomandări pentru achiziție? Mulțumesc!
treger
08-27-2024, 01:23 PM
Bună! Am cumpărat recent un jbl partybox (https://jblstore.md/ro/serie-partybox) și sunt extrem de mulțumit. Sunetul este puternic și clar, perfect pentru petreceri. Basul este deosebit și echipamentul este robust. Am achiziționat produsul de la un distribuitor local din Chișinău, iar livrarea a fost rapidă. Īn plus, am apreciat suportul excelent oferit. Recomand cu căldură dacă vrei să aduci un plus de distracție evenimentelor tale!
gusmab
08-29-2024, 07:11 AM
Hei! Am și eu un JBL PartyBox și am īntāmpinat cāteva dificultăți. Deși sunetul este puternic, am avut probleme cu durata bateriei și cu conectivitatea Bluetooth ocazională. Suportul clienți a fost util, dar a durat cāteva zile să rezolv problema. Asigură-te că verifici toate detaliile produsului și că ai o garanție solidă. Ar fi bine să te asiguri că te poți baza pe suportul tehnic dacă apar probleme.