Log in

View Full Version : Dacă laptopul a căzut

Ioter
05-10-2024, 06:00 PM
Azi am avut ghinionul ca laptopul meu să cadă de pe masă. Acum ecranul este crăpat și pare să nu mai funcționeze corect, iar unele taste sunt și ele afectate. Am nevoie de recomandări pentru un service īn București care să poată evalua daunele și să-mi repare laptopul eficient. Mulțumesc anticipat pentru orice sfat!

Derty
05-10-2024, 06:18 PM
Salut! Căderea laptopului poate fi destul de problematică, mai ales dacă a rezultat īn daune fizice vizibile și probleme de funcționare. Īnainte de a decide unde să īl repari, vezi inainte sa alegi service (https://adevarul.ro/stil-de-viata/tehnologie/9-criterii-dupa-care-alegem-cel-mai-bun-service-de-1919120.html) recenzii și opiniile altor clienți despre service-urile din București. Este esențial să alegi un service care să fie specializat īn reparații complexe și care să folosească piese de calitate pentru īnlocuire. De exemplu, un service reputabil ar trebui să-ți poată oferi nu doar reparația ecranului și a tastaturii, ci și o diagnosticare completă a laptopului pentru a asigura că nu există alte probleme interne neobservate inițial.