PDA

View Full Version : Відновити корпус смартфона

Derty
11-16-2024, 06:37 PM
Привіт, народ! Мій смартфон пережив кілька падінь, і корпус тепер виглядає просто жахливо: тріщини, подряпини, задня панель ледве тримається. Хочу відновити його вигляд, але не впевнений, де краще шукати новий корпус. Може, хтось вже міняв і знає, де знайти нормальний корпус за адекватну ціну?

Ioter
11-16-2024, 07:05 PM
Знаю це відчуття, коли дивишся на свій телефон і думаєш: "Що ж з ним сталося?" Але хороша новина в тому, що заміна корпусу — це не така вже й проблема. Якщо тобі потрібно купити запчастини для телефонів (https://uparts.in.ua/ua) , раджу глянути на UParts. Вони мають великий вибір різних корпусів, включаючи оригінальні варіанти, а також якісні копії, які виглядають не гірше, але коштують значно дешевше. Я минулого місяця міняв корпус на своєму Samsung — замовив через UParts, і деталь прийшла швидко, без жодних дефектів. Заміна була досить легкою: просто акуратно зняв старий корпус, зняв задню панель і поставив нову. Результат вийшов шикарний — тепер смартфон виглядає, як щойно з магазину. Якщо у тебе є викрутка і трохи терпіння, цю заміну можна зробити самому, а якщо ні — звертайся в сервіс, але головне, щоб запчастини були якісні.