Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Unable to Post

  1. #1

    Unable to Post

    You probably won't see this.

    I've been unable to post for the last couple of days.

    Alveric

  2. #2
    Senior Member Euro Pod Azurin Luna's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Rotterdam
    Posts
    1,115
    Add Azurin Luna on Facebook
    I see you post, so it seems to be working for you again
    Your imagination is your only limit

  3. #3
    that happens to me sometime too, i think the website might have a bug or two

  4. #4
    It's like your car, when it makes a noise til just before the mechanic listens for it.

    Alveric

  5. #5
    Senior Member Undisclosed Pod
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    14,583
    Ive been having that issue too, I can see everythign but it tells me there was an error when I posted. But when I go and look back, my post shows up

  6. #6
    I tried posting several times, and it didn't show an error message or anything (it seemed like the posts went through), but there was no post or sign of said post.

  7. #7
    Senior Member Chesapeake Pod ShyMer's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Harper's Ferry, WV
    Posts
    1,337
    on the subject of bugs, is anyone having the problem where no new posts are showing up on the new posts page? Even now it's saying this thread has had no replies, though clearly it has. I like to read every post here, so it saddens me to see that I'm missing out.

  8. #8
    Senior Member Undisclosed Pod
    Chesapeake Pod
    Mermaid Saphira's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Underwater <3
    Posts
    3,063
    same here! I post something and I am directed to an error page. I simply retype the website name and i find that my post is there
    "Silence is beautiful, not awkward. The human tendency to be afraid of something beautiful is awkward."

  9. #9
    Senior Member Undisclosed Pod
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    14,583
    Its also now saying 0 replies to everything

  10. #10
    Administrator Pod of Cali malinghi's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,754
    Hmm. Crap. I'm gonna look into this stuff.

  11. #11
    I've had the same problem with the new posts section. Only new threads seem to be showing up.
    ---------------------------------
    Facebook - http://www.facebook.com/MermaidLorelei
    Etsy - http://www.etsy.com/shop/ShipwreckCouture
    Instagram - http://instagram.com/mermaid_lorelei

    Email - mermaidoutfitters@gmail.com
    ---------------------------------
    Mernetwork Moderator


  12. #12
    Senior Member Undisclosed Pod
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    14,583
    yeah Im not even getting the new threads

  13. #13
    It's hit and miss, sometimes I can post and sometimes I can't.

    Alveric

  14. #14
    I am noticing that sometimes when I hit Reply it posts my comment - and sometimes it deletes my comment. No error message, not redirect, just a blank text box. I feel better seeing not only that other mers have the same problem, but also that the posts in this thread are numbered 1 through negative 12.

  15. #15
    Thank you for reporting these problems. It seems all the bugs we've had in the past month, for some reason my account is not effected by any of them so I wouldn't know anything is going on at all. Even now I'm not getting any of the reported issues. We of course will do our best to resolve everything. Change some settings, make updates, seek support from vBulletin, ect. We would appreciate a post a day to this thread indicating what issues are still present so we know what is working and what isn't. Thank you so much for your patience!

    Wingéd Mermaid Iona

    FacebookYouTubeEtsy InstagramdeviantARTGoogle+TwitterTumblr


  16. #16
    Senior Member Undisclosed Pod
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    14,583
    everything has been working properly since the last time I posted in this thread :3

  17. #17
    Every now and then, I run across a post I can't open, like Mermaid Aqua's on the New Mermaid Blog thread. Other than that, it's working fine.

    Alveric

  18. #18
    Administrator Pod of Cali malinghi's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,754
    I made a couple changes to try and fix these errors, so hopefully the site should be behaving better. Let me know if you see any more bugs.

    Also, and this is kinda unrelated- I also recently changed the settings on how it detects whether a post is new to you or not. Previously the "What's new" page would only show unread posts since your last visit, but now it shows all unread posts as unread, whether you've visited since they were made or not. Just in case you guys were wondering.

    Anyway, sorry about the bugs, keep telling us about them when you find them! We depend on people reporting stuff.

  19. #19
    Everything pretty much seems to be working like normal for me, except that 3 boards are stuck on my new posts page. They have no new posts in them, but they still won't go away.
    ---------------------------------
    Facebook - http://www.facebook.com/MermaidLorelei
    Etsy - http://www.etsy.com/shop/ShipwreckCouture
    Instagram - http://instagram.com/mermaid_lorelei

    Email - mermaidoutfitters@gmail.com
    ---------------------------------
    Mernetwork Moderator


  20. #20
    Try going to the main forum page, then going to the top. Under the navigation bar there are some other functions, go to "Forum Actions" and select "Mark Forums Read". See if that helps!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •